• Okategoriserat 23.04.2012

    Stefan Löfvén:
    ”När tystnaden skördar politiska framgångar har vi ett demokratiskt problem. När tystnaden skördar jättestora framgångar, har vi ett gigantiskt demokratiproblem.”

    Mer om Socialdemokratin.
    Rösta på socialdemokraterna.

    Mer om Gud.

    Fredrik Reinfeldt:
    ”När lögnen är den helt överskuggande politiska uppgiften är det dags att avgå igår.”
    Om Reinfeldt och ideologin. Det mest tydliggörande dokumentet om moderaternas grundläggande värderingar. Varning! Mycket starka scener.

    Annie Lööf: (Varning för starka scener)
    Beviset på att lönen inte är motorn för att säkra kompetensen, på att betygen inte mäter intelligens och Jantelagens betydelse för en balanserad självbild.
    …mer om det politiska underbarnet Annie Lööf.

    Jan Björklund:
    När den mest okunnige och minst veteskapligt intresserade tar plats som utbildningsinister och tror att vädret blir bättre om man byter från Celsius-termometer till Fahrenheit.

    Göran Hägglund: Överstepräst i den mest förskingrade församlingen, vars recept är att inte ha någon uppfattning om allting halva tiden och dessemellan är han för allt, som han inte är emot.

    Anders Borg: Tror att jobb skapas genom skattelättnader för de rika och inte efterfrågan. Var förmodligen sjukskriven den lektionen på komvux.
    Om Borg och hyresrätten.
    Om Borg och ideologin. (Varning, mycket starka scener).

    Jonas Sjöstedt:
    ”Det sista inomparlamentariska försöket att bygga ett rättvist samhälle”.

    Posted by alfverner @ 9:45

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu