• Okategoriserat 18.07.2012

    En ledarskribent är född, som med stabil ideologisk bottenplatta, forskar historien, siar framtiden och slår sönder de nyliberala myterna. Folkbildningen och den politiska debatten är alldeles för viktig för att låta de gamla trötta pråmarna puttra fram i sina slumpgenererade ståndpunkter och populistiska flamsande. Bl a måste Lena Melins idrottsreferat av politiken upphöra eftersom den driver den politiska fördumningen.

    Jonna Sima hälsas välkommen.

    Tyvärr blockerar den politiske analfabeten Jan Helin mina kommentarer, t ex om apoteken.

    http://www.aftonbladet.se/ledare/article15131829.ab

    ”Man löste ett problem som inte fanns. Nu kan man köpa 2 Läkerol på apolteket för 25 kronor under rubriken Halsvård. Vårt Hörbyapotek gick från Apoteksbolaget till Kronans, som började med att kasta ut en fabtastiskt trivsam inredning och investera nån miljon i ett hyllsystem för läkerol.
    Problemet är att socialdemokratin inte erbjuder något alternativ, utan kommer att fortsätta förvalta.

    Hur ser återförstatligandet ut?”

    Till Jonna:
    Just frågan om den politiska utförsäljningen av gemensamt ägd och väl fungerande verksamhet i förhållande till den politiska nödvändigheten av återförstatligande och i förhållande till EU-lagstiftningen, är frågor som behöver ältas fram till 2014.
    Välj sen Oisin Cantwell som mentor – levererar alltid.

    Eftermäle.
    Tyvärr har nu Jona Simma fallit in i ledarlunken på ABs ledarsida och hemfaller åt indignationsjournalistiken.  Hon undergräver därmed sin trovärdighet och på sikt sin journalistiska legitimitet.

    Posted by alfverner @ 9:17

  • 26 Responses

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu