• Okategoriserat 08.06.2012

    Jag är avstängd från Twitter. Twitter svarar inte på tilltal, man stänger bara av.
    Avstängningen uppstod när jag hänvisade till en intervju gjord av Josefsson med just Marian Radetski.

    Jag hotades med avstängning från Bloggproffs. Efter en artikel om Sigtuna, där Sigtunaelever svarade an direkt på ett vittne i Aftonbladet. Man svarade ”Djävla mediahora” -”Burn in hell” rakt in i tidningens twitterkommentarer.
    Aftonbladet gjordes uppmärksamma på nätmobbingen, men ingen av journalisterna eller Jan Hedin svarade ens på varför man inte berättade historien.
    Samtidigt kom ett mail från bloggproffs om att min artikel var anmäld och att jag hotades med avstängning.

    Någonstans sitter någon/några och bedriver envägskommunikation och diktera villkoren för det demokratiska samtalet.

    Nu har SvT Play tagit bort intervjun med Marian Radetski, TROTS att intervjun är tidlös och är den absolut bästa intervju som gjorts kring det nyliberala tänkandet.

    Någonstans sitter någon/några och bedriver envägskommunikation och dikterar villkoren för det demokratiska samtalet. Det kanske t o m är så att det sitter någon på SvTPlay och inte tycker att intervjun, från 1997, är relevant, trots att just den intervjun aldrig varit mer relevant än just nu. Det är egentligen just så attt man tar bort intervjun när den är som mest relevant. Just som Marian Radetski redan 1997 berättar om hur vi ska bygga den EU-kris som vi har idag, så tar man bort intervjun.

    Vem arbetar i det fördolda, vad är det för människor bakom censur och vem dikterar ensidigt villkoren för debatten? Nu menar jag inte Syrien och Assad, utan Sverige.

    Det som censurerades på SvTplay återfanns på Toutube.

    EU:s nuvarande finansiella kris beskrivs utifrån sin ideologiska utgångspunkt.

    Del 1.

    YouTube Preview Image

    Del 2.

    Posted by alfverner @ 15:47

  • 11 Responses

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu