• Okategoriserat 21.05.2012

    Varför missar Knutsson i Agenda? Varför missar massmedia?

    Frågan etniska svenskars låga arbetslöshet sätts i fokus, men det intressanta klippet finns i svaret om Greklands skuld vid punkten 13.10. ”Vi kan göra mycket reformer som gör att arbetskraftskostnaderna sjunker”. Återigen tydliggörs den nationalekonomiske fascisten Marian Radetdskis idé, ”slår man ihjäl alla icke producerande, så förbättras ekonomin”.

    Den politik som Fredrik Reinfeldt företräder bygger på samma fascistiska människosyn som ledde fram till Adolf Hitler. Hela hans äckel bygger på en avdemokratisering av landet/Europa, där den politiska agendan ska sättas av en finansmarknad. Politiken syftar till att ytterligare göda alltfler mångmiljonärer som inte på något sätt bidrar till någonting om man inte ytterligare ökar deras personliga förmögenheter, för andra att betala i generationer framåt. För Fredrik Reinfeldt är ”Vi” och ”Dom” ett eget politiskt mål och hans obegränsade enfald berör inte med ett ord den gigantiska överföringen av resurser från offentlig till privat konsumtion, som orsak till den ekonomiska krisen. Fredrik Reinfeldt blundar inte inför finansmarknadens excesser, han driver dess förutsättningar och därmed också Europas och Sveriges förfall.

    När det gäller inlägget om etniska svenskar, så är Reinfeldts budskap och ambition helt tydlig. Han ställer grupperna mot varandra och hämtar väljarstöd bland etniska svenskar. Så möter Reinfeldt de rasistiska vindar som Sverigedemokraterna blåser upp, med tillägget att vara en stor vän av ”arbetskraftsinvandring”, med agendan ”att införa reformer som gör att arbetskraftskostnaderna sjunker”. Till skillnad från t ex politikerkostnader och politikerpensioner…som i sin tur säkrar synen på finansmarknadens rätt att vegetera på våra samhällen.

    Fredrik Reinfeldts fascistoida politik har lett fram till massarbetslöshet i Sverige, som i övriga Europa. Det är bara en tidsfråga innan dörren stängs även för Sverige och vi blir påminda om vår egen ”bostadsbubbla”.
    Det är bara en tidsfråga innan det tydliggörs att jobbskatteavdragen skapar arbetslöshet och det privata överskottet som blir används i spekulationsekonomin för att t ex betala av på sina bostadslån, för bostäder vars värde bestäms av bristen på desamma.

    Högerns politik krackelerar på alla områden och att någon inbillar sig att ”dom”-människorna tänker bära ansvaret för Reinfeldts politik, att dom-människorna tänker förslava sig för att betala skulder man inte har, är obehagligt naivt.

    Vi har ett systemfel och en fördelningspolitik som leder mot inbördeskrig och dom som är satta att ta ansvaret, driver på. Den Europeiska våren handlar inte om ekonomi, utan om demokrati. Dem marknadsliberala definitionen av ”frihet” visade sig vara friheten att förslava och inför uppvaknandet av det, söker Fredrik Reinfeldt stöd hos de etniska svenskarna.

    Posted by alfverner @ 4:54

  • 2 Responses

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu