• Socialdemokraterna 09.05.2012

    Göran Greider går till totalangrepp mot grisarna i djurfarmen.

    Han dömer ut Björn Rosengren över Jan Nygren, Erik Åsbrink och till Pär Nuder etc. totalt.

    …och Juholt berättar om hur kejsarpingvinerna håller värmen när det är minus 40 grader. (för 150 000:- i månaden). Han berättar om hur pingvinerna turas om att ta kylan i yttersta ringen. Han berättar vackert om solidariteten, blandar t o m in sin son kärlek till solidaritetsdjuren, men glömmer att berätta att han själv inte har någon som helst avsikt att själv ta den yttersta ringen, vilket han delar med dom andra grisarna i grisfarmen.
    Socialdemokraternas ideologiska förfall öppnades med kommentaren ”Norge är den sista Sovjetstaten”. Persson/Rosengren i hög grad ansvariga för kommunalisering av skolan (totalfiasko), uppdelning av järnväg och bolagisering av SJ (Totalfiasko) etc. NU ser vi resultatet av deras obegåvning, bara för att konstatera att dom är goda för 100 miljoner. För VAD? Vad har dom gjort som motiverar deras nya roller som stenrika brukspatroner? Svaret är enkelt. Man har förstört landet och öppnat upp för riskkapitalbolag och giriga banker. Rosengren hann inte lämna ett privatiserat Televerk bakom sig, förrän han sålde sin adressbok till Kinnevik för 10 miljoner. Och lät sig vigas av sin gamle kamrat Hans G. Persson, som lät honom behålla nyckeln till politikens innersta rum.

    Hela sosseriets (ersättningsord i rättstavningsprogrammet ”frosseriet”) ideologiska kompass snurrar som en amfetaminpåverkad kring sin egen axel och grisarna har privat fest på djurfarmen.
    Samtidigt skickar man fram en gammal sliten facklig arbetaradministratör som partiledare. En man som rabblar arbetsgivarargument som en religiös rullar sitt bönband och man får verkligen anstränga sig för att kunna skilja Moderaterna från Socialdemokraterna.
    Stefan Löfvén må äga varumärket, men den socialdemokratiska politiken anförs av Jonas Sjöstedt.

    Och att Juholt kan vara i samma parti som Stefan Löfvén kan bara förklaras av två saker: ”Jag är född socialdemokrat och jag ska dö socialdemokrat”, 150 000:- i månadslön, samt att Löfvén ordnar många jobb. Åt socialdemokratiska förtroendevalda. Ett slags politiskt Samhall, fast bättre betalt. Visionerna är på sin höjd illusioner.

    Är Göran Greider ”född socialdemokrat och kommer han att dö som socialdemokrat” och i så fall – var kommer det socialdemokratiska partiets nuvarande ideologiska haveri in i bilden?

    Relaterade artiklar

    http://alfverner.bloggproffs.se/category/socialdemokraterna/

    Posted by alfverner @ 22:56

  • 33 Responses

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu