• Okategoriserat 26.01.2012

    Den väldokumenterade dokusåpan om SAAB är känd. Däremot är det mindre känt att det bör instiftas ett Nobelpris i psykopati som naturligtvis och utan minsta tvivel går till Victor Muller. Under förevändning av att resa omkring som hjälte och ”kämpa” för SAABs över levnad, har han rest omkring och sålt något som inte tillhört honom, utan GM. Under rubriken ”det är så komplicerat att den vanlige människan inte förstår” har han försökt sälja något som inte tillhör honom. I normalfallet betraktas detta som både sinnessjukt och bedrägligt, men i Mullers fall har det hyllats som heroiskt.

    EN enda fråga hade han behövt ställa. Och han skulle ställt den dag 1 till GM. Istället flängde han jorden runt och berikade sig på en försäljning av något han inte ägde. Frågan till GM ställdes sist, i skådespelets sista akt och Muller lämnar scenen som SAABs hjälte. Hur mycket extra resurser det kostat att få svar på den enklaste frågan får väl historien reda ut.

    För inte är det väl så att jag kan åka runt och sälja grannens bil och när försäljningen är klar, så ringer jag på och frågar om det är ok?

    Och det är här IF Metalls ordförande kommer in. Det är han som ska ställa sig i vägen för detta gigantiska taskspeleri. Det är Löfven som är arbetarnas sista utpost och försvarare och något mer grundlurat får man leta efter.

    Nobels psykopatpris till Victor Muller, storleksordningen 19 miljoner (minst), större än något annat nobelpris. Ceremonin över bedrifterna har börjat.
    Nobels Åsnepris går till Stefan Löfvén, som belönas med en nominering till ordförandeposten i det socialdemokratiska partiet.

    Jag är INTE imponerad. T o m charlatanen Bodström hade varit ett bättre val till ordförande och hade sossarna verkligen velat komma på fötter så fanns Wallström eller Jämtin och säkert många andra okända.
    Men det är inte Löfvens fel, det är Wallströms, Jämtins och andra samlande sossars fel.

    Jag väntar på nästa  kulturbidrag från geniet Ola Söderholm, men njuter fortfarande av det förra så länge.

    http://tor.tumblr.com/post/11827570108/ola-soderholm-hakan-juholt-ar-ett-flode

    Posted by alfverner @ 9:43

  • 35 Responses

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu