• Jag undrar om inte lögnen ytterst är det som dödar respekten för politiken. ALLA, precis ALLA utanför socialdemokraterna vet att Juholt hade ett extremt motstånd från högerfalangen i sosseriet. Östergren uttalade NATURLIGTVIS sitt öppna krav på avgång i VU. Ändå hävdar Juholt att ingen i VU krävde hans avgång. Även Jämtin upprepar detta mantra och uppenbarligen efter hennes framträdande i Agenda, ser vi en partisekreterare som retoriskt är helt överlägsen Juholt själv, vilket också visar hur t ex Jämtin själv gärna tar position, men utan att vilja ta ansvar.

    En annan besvärande lögn är ledande sossars envisa ståndpunkt om att partiet inte är uppdelat i två delar. En som är för vinst i allmän välfärd och en som är emot. Högersossarna tog fart med Göran Persson, som var den som egentligen avskaffade socialdemokratin. Rosengren fyllde i genom att kalla Norge den sista Sovjetstaten och vinstintresset jämställdes med ”förnyelse” (vilket nu möjliggör för Caremas grundare att bygga en våning på Östermalm för 65 miljoner.) Det enda som egentligen är nytt är den extrema rovdrift på samhällskroppen som möjliggjort både Perssons, Rosengrens m fl socialdemokraters personliga förmögenheter i det som Orwell kallade grisfesten.

    Lögnen tillhör Östtyskland och Stassi. Lögnen tillhörde sossarnas egen angiveriorganisation IB, och slutenheten är det väl snart bara Nordkorea som klarar av och framförallt kräver det en möjlighet till extrem repression, vilket inte ens Gaddafi klarade av.

    Lögnen är den yttersta bristen på respekt. Den kommer sossarna aldrig att kunna hantera.

    Posted by alfverner @ 9:46

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu