• Okategoriserat 07.06.2010

    Då är det dags att starta nedräkningen för lösningen på den gordiska knuten. Detta märkliga experiment i den internationella rätten där FN helt enkelt tog ett land och ”gav” det till ett folk som hävdar att man fick det av Gud för 2000 år sedan, samtidigt som USA pumpar in en militär överlägsenhet och i princip gör landet till USAs 51a delstat.

    På andra sidan står det förflyttade folket och en ändlös intifada och utnyttjas som verktyg i det politiska spelet för ”RÄTT” och ”SANNING”.

    Och grunden till konflikten är ett arv i tredje, fjärde generationen utom för de religiösa fanatikerna, där gudarna och profeterna står mot varandra och som grädde på moset behövs oljan i arabvärlden för att Västvärlden ska kunna leva på framtiden.

    ”Ondskan” är den Svartepetter som Israel just nu sitter ensam med och den öppnar naturligtvis upp för Iran att bekämpa. Mankells och Gardells m fl fina arbete blåser världens opiniomsvindar i den Iranska armadan rakt mot Israel…Med skepp fullastade med rakhyvlar, ska man raka den Israeliska armén som förmodligen kommer att ha synpunkter på det och skulle det utvecklas till ett fullskalekrig, så sitter Israel på kärnvapen – eventuellt Iran också.

    Vem som har rätt eller fel kommer plötsligt att kännas meningslöst att ta ställning till och det ”humanitära bistånd som flödade” till förmån för det Palestinska folket, slutade istället som en personlig förmögenhet till Yassir Arafat (Arafats förmögenhet beräknas till mellan 4,2 och 6.5 miljarder dollar. (Källa: Al-Jazeera).
    Så det är kanske inte konflikten mellan Israel och Palestina som är intressant, utan den gamla omoderna klasskampen mellan rik och fattig.
    Lösningen är kanske istället den gamle klasskämpen Göran Persson…som ”HATAR KLASSAMHÄLLET”.

    Göran Perssons hat…

    …något som skulle kunna användas i mellanösternkonflikten?

    Skottet i Sarajevo?

    2 år innan det smäller – gör något kul

    Posted by alfverner @ 11:18

  • 25 Responses

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu