• Okategoriserat 05.06.2010

    Vad berättar denna sanning?

    ”Den 19-årige Fulkan Dogan, som också var amerikansk medborgare, sköts fem gånger från ett avstånd på mindre än 45 centimeter. Han sköts i ansiktet, i bakhuvudet, två gånger i benet och en gång i ryggen.”

    1. Att Fulkan Dogan var fullständigt ursinnig, styrdes uteslutande av sin fanatism och sin reptilhjärna, fullmatad med religiösa sanningar och en övertygelse om 30 galanta damer i det s.k. himmelriket. Han kom så nära att enda sättet att stoppa honom var att sänka honom med 5 skott.

    2. De onda Israeliska militärerna hämtade Fulkan Dogan i sin säng, där han läste Nalle Puh, släpade upp honom på däck och avrättade honom med 5 skott, samtidigt som han skickade en hälsning hem till sin mamma om att han älskade henne.

    …jag tar inte ställning i frågan, utan vill bara peka på massmedias fruktansvärt irriterande torftighet.

    ”…som också var amerikansk medborgare”, vad betyder det mer än att han är medborgare i ett land som har 90% av sin BNP i statsskuld, och där hoppets president har en militärbudget på 4500 miljarder kronor och är ”furios” över BP i Mexikanska golfen.

    …eller betyder det att han tillhör världens främsta och friaste demokrati och VERKLIGEN förtjänar ett bättre öde än att dö, vilket inte hade varit fallet om han kommit från Afrika?

    En hjältes död?

    Nalle Puh har fångat Israel med rakhyvel

    …och då är jag en intensiv motståndare till staten Israel, en tvättäkta antisionist.

    Läget är helt ur kontroll och plötsligt står Carl Bildt som den ende förnuftige för första gången I HELA SITT POLITISKA LIV. Barnungen Bildt har fan ta mig vuxit upp – till slut. Nu fattas det bara att han blir revolutionär Marxist också…

    Har Bildt blivit till vetttet?

    Posted by alfverner @ 10:51

  • One Response

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu